Protinus IT heeft, samen met twee andere vooraanstaande aanbieders, drie percelen gewonnen voor de levering van standaardsoftware en diensten aan negen Ministeries, zelfstandige bestuursorganen, Hoge Colleges van Staat en de Nationale Politie. Het Rijksbrede contract, gecoördineerd door het ministerie van Justitie en Veiligheid, heeft een initiële looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee jaar, en vertegenwoordigt een waarde van meer dan 300 miljoen euro per jaar.

Vincent Verbiesen, algemeen directeur van Protinus IT, benadrukte de toegevoegde waarde van de Managed Sourcing formule en het partnernetwerk: “We bieden standaardprogrammatuur van elke gewenste leverancier, gecombineerd met de beste dienstverlening.” Het contract bedient gezamenlijk ongeveer 155.000 medewerkers van deelnemende instanties verspreid over Nederland.

Met de winst van dit contract blijft Protinus IT haar inzet tonen voor innovatieve oplossingen en draagt ze bij aan de digitale transformatie van de Rijksoverheid.

en_GBEnglish (UK)