De Esther Vergeer Foundation maakt ‘gewoon’ sporten op een gewone vereniging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. Protinus IT ondersteunt dit doel juist nu nog meer in een tijd waarin ook deze kinderen aan huis gekluisterd zijn.

Verspreid over Nederland heeft de Esther Vergeer Foundation 25 projecten waar wekelijks door meer dan 100 kinderen gerolstoeltennist wordt. Ook organiseert de Esther Vergeer Foundation jaarlijks een tenniskamp, waar 3 dagen lang, zonder ouders, de kinderen heel veel tennissen, spelletjes doen en lol maken. De bijdrage van Protinus IT maakt het mogelijk om deze activiteiten weer door te laten gaan op het moment dat dat weer kan.

Esther Vergeer, founder en naamgever van de Esther Vergeer Foundation: “Het is fantastisch dat Protinus IT met haar bijdrage de foundation steunt. Juist nu is het belangrijk dat we de kinderen kunnen laten zien dat ze hopelijk binnenkort weer kunnen genieten van onze activiteiten”.

Vincent Verbiesen, algemeen directeur van Protinus IT: “Onze ondersteuning middels deze bijdrage aan de Esther Vergeer Foundation is een verzwaard vervolg op onze bijdrage van vorig jaar. In dat jaar hebben we gezien hoe belangrijk de foundation is voor verbinding van kinderen onderling enerzijds en versterking van hun gezondheid, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen anderzijds. Die visie van verbinding en versterking komt perfect overeen met onze visie op hoe wij onze klanten helpen”.

 

nl_NLNederlands