In het Dutch IT Channel magazine van 31 maart jl., aandacht voor het jaarlijkse Awards-gala en onze deelname daaraan als Main Event Partner. Deze zevende editie van het grootste netwerkevenement voor de IT-industrie vindt plaats op19 mei as. in Studio21, Hilversum.

Op deze gala-avond vieren we met alle prominenten uit de Nederlandse IT-business het belang van de IT-channel voor de Nederlandse economie. En zullen genomineerden te horen krijgen wie de winnaar is in hun categorie!

Als Main Event Partner onderschrijven we als  Protinus het belang van partners voor de dienstverlening aan onze klanten want: “Door de beste IT-bedrijven uit de branche bij elkaar te brengen en hun toegevoegde waarde en specialisme beschikbaar te stellen, kunnen wij onze klanten ultiem wendbaar maken”, aldus Vincent Verbiesen, onze algemeen directeur.

“En het is belangrijk om sámen onze klanten blijvend in staat te stellen in te spelen op toekomstige en onverwachte gebeurtenissen. Security problemen, pandemieën, MVO-eisen, we zullen als IT-markt telkens uitgedaagd worden om op ieder moment de veranderende behoeften van onze klanten adequaat in te vullen.”

 

nl_NLNederlands