De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) heeft met deze aanbesteding Protinus IT als een van de 3 partijen geselecteerd voor de levering van netwerkcomponenten. Dit betreft de vervanging van de huidige actieve netwerkcomponenten en het aanschaffen van nieuwe netwerkcomponenten binnen de gehele RUG.

 

 

Rijksuniversiteit Groningen heeft het aanbod van Protinus en haar partners verkozen op basis van het gunningscriterium de beste prijs-kwaliteit verhouding. Naast de volledigheid van technische kennis en kunde heeft Protinus ook op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid haar toegevoegde waarde goed aan kunnen tonen.

De intentie van de RUG is om deze overeenkomst voor 3 jaar met optie voor 1 jaar aan te gaan.

Vincent Verbiesen, directeur Protinus IT: “Bij het vorige contract van de RUG was Protinus ook contractant. We zijn ontzettend blij en trots met het winnen van deze aanbesteding zodat we de relatie kunnen voortzetten.”

Over de RUG

De Rijksuniversiteit Groningen (1614) is een internationaal onderzoeks- en onderwijsinstituut van allure: een top 100-universiteit, gevestigd in het Noorden van Nederland. Ze is actief in de volle breedte van het wetenschappelijk spectrum. Geavanceerd onderzoek staat centraal in het onderwijs. De focus is gericht op talentontwikkeling en excellentie. De Rijksuniversiteit Groningen zet kennis en innovatie in voor een stabiele en duurzame samenleving. Een samenleving die zo snel mogelijk kan beschikken over de energie van de toekomst. Een samenleving waar mensen in goede gezondheid leven en ouder worden.

 

nl_NLNederlands