Vrije Universiteit Amsterdam (VU) heeft Protinus IT als partij geselecteerd voor de levering van hardware voor twee percelen. Dit betreft servers & storage, en het leveren en inrichten van werkplekken, tablets en telefonie. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar.

De opdracht is verdeeld in twee percelen en betreft onder andere de levering van ICT hardware, software, bekabeling, accessoires en bijbehorende dienstverlening. Vincent Verbiesen, Algemeen directeur Protinus IT: “We zijn erg trots op deze gunning omdat onze ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen goed aansluiten bij die van de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast is de VU een nieuwe klant voor ons waarmee we onze positie in het educatie-segment versterken”

Over de Vrije Universiteit
Vrije Universiteit (VU) Amsterdam is een innovatieve universiteit die midden in de samenleving staat en actief bijdraagt aan de ontwikkelingen in onderwijs, onderzoek en valorisatie. De breed georiënteerde universiteit telt negen faculteiten, verschillende onderzoeksinstituten, stichtingen, onderzoekscentra en ondersteunende diensten. De campus van de universiteit ligt in het hart van Kenniskwartier Zuidas, waar zo’n 36.000 studenten wetenschappelijk onderwijs volgen. Er werken ruim 2.750 wetenschappelijke personeelsleden en 1.900 personeelsleden in niet-wetenschappelijke functies.

nl_NLNederlands