In het behalen van haar duurzame ambities heeft Protinus de Goud status binnen onafhankelijk platform Ecovadis behaald. Daarnaast is afgelopen week bekend geworden dat zij ook het certificaat MVO Prestatieladder niveau 3 toegekend krijgt op basis van de audit die afgelopen maand heeft plaatsgevonden. Deze hoge standaarden bevestigen de duurzame rol die Protinus inneemt bij het uitvoeren van haar activiteiten en bij het selecteren van de juiste leveranciers voor haar klanten. 

 De ontwikkelingen op het gebied van Duurzaamheid & MVO zijn nodig en gaan snel. De overheid en het bedrijfsleven willen daar beter op inspelen door leveranciers te selecteren die hen kunnen helpen doelen, op het gebied van Duurzaamheid & MVO, te behalen. In haar rol in de IT markt, kan Protinus met haar formule van vinden, verbinden en versterken, altijd voldoen aan de klantvraag die steeds vaker bestaat uit duurzaamheidscriteria. Met deze Goud status van Ecovadis en het certificaat MVO Prestatieladder niveau 3, versterkt Protinus die positie en geeft het haar klanten de benodigde wendbaarheid en het innovatieve vermogen om de snelle ontwikkelingen op het gebied van Duurzaamheid & MVO, te volgen. 

Vincent Verbiesen, algemeen directeur van Protinus IT, voegt daaraan toe: “Bestaande en nieuwe klanten stellen steeds vaker eisen aan de aanpak en status van duurzaamheid en mvo. Zowel de EcoVadis Goud status als de MVO Prestatieladder niveau 3 zijn erg belangrijk voor hen in het objectief kunnen beoordelen van resultaten op dat gebied”.  

nl_NLNederlands