Protinus IT verbindt zich als Main Event Partner aan de achtste editie van de Dutch IT Channel Awards. Dit grootste netwerkevenement voor de IT-channel-industrie vindt plaats op donderdag 16 maart 2023 in Studio21, Hilversum. Op deze gala-avond vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT-business het belang van het IT-kanaal voor de Nederlandse economie. Op de website www.dutchitawards.nl kunnen de nominaties nu worden ingediend.

Protinus zorgt voor wendbaarheid in IT bij grote en middelgrote bedrijven. Dat doet ze door samen te werken met partners in de volle breedte van het IT-kanaal waardoor zij alle specialismes in één contract kan ontsluiten. Klanten kunnen hierdoor inspelen op elke technologische ontwikkeling en/of onverwachte gebeurtenis. Vanwege de rol die partners hebben, ziet Protinus het als een belangrijk onderdeel van haar partnerstrategie om de Dutch IT Channel Awards mede mogelijk te maken als Main Event Partner.

Partners cruciaal
Protinus IT is dan ook blij om haar naam opnieuw aan de Dutch IT Channel Awards te mogen verbinden. Algemeen directeur Vincent Verbiesen: “We zijn trots dat we weer Main Event Sponsor mogen zijn van dit bijzondere evenement. Alle gespecialiseerde IT-partners zijn niet alleen cruciaal voor ons, maar ook voor de complete Nederlandse economie. Zij verdienen een avond die om hen draait, zo vinden zowel Dutch IT Channel als wijzelf. Dat gebeurt tijdens de Dutch IT Channel Awards. Het is uitgegroeid tot hét evenement voor het IT-kanaal.”

Frans Vertregt, Managing Director van Dutch IT Channel, is verheugd dat Protinus zich ook komend jaar als Main Event Sponsor heeft verbonden aan de Dutch IT Channel Awards: “In mijn rol heb ik Protinus de afgelopen maanden goed leren kennen en ik proef erg veel enthousiasme. Samen hebben we prachtige plannen gemaakt voor de aanloop naar het evenement en voor de avond zelf. De zeer prettige samenwerking, die al heel wat jaren terug gaat, wordt alleen maar intensiever.”

Hollywood Style
Witold Kepinski, Director en hoofdredacteur van Dutch IT Channel, is net zo enthousiast. “Protinus IT was de Founding Partner van de eerste twee Dutch IT Channel Awards en mede dankzij hun vertrouwen en steun hebben wij het event kunnen maken tot wat het nu is. Wij zijn nu al volop in de voorbereiding voor de feestelijke editie in ‘Hollywood style’. We kijken ernaar uit om op 16 maart 2023 al onze gasten in Studio21 te gaan verrassen met een mooie avond vol awards en entertainment.”

Meer informatie Kijk op www.dutchitawards.nl voor meer informatie over het Dutch IT Channel Awards Lustrumgala. Voor vroegboek-korting, sponsormogelijkheden en aanvullende informatie over het event kunt u contact opnemen met Yvonne Bansagi via y.bansagi@dutchitchannel.nl of 06-23530399
nl_NLNederlands