Naast ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 14001 en CO2-prestatieladder Niveau 5 (milieu)  is Protinus IT nu eveneens ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd.

Marcel Kleijnen, manager van het Shared Proposition Center bij Protinus: “Wij van Protinus streven in alles wat we doen naar de hoogste standaarden, embedden die in ons managementsysteem en vinden het belangrijk dat dit in al haar facetten periodiek extern wordt getoetst. Met de ISO 27001 certificering garanderen wij de vertrouwelijkheid dat informatie alleen toegankelijk is voor daartoe geautoriseerde personen, waarborgen we de integriteit, de accuraatheid en volledigheid van informatie en informatieverwerkingsmethoden, én garanderen wij de beschikbaarheid dat geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot informatie en de daarmee verbonden middelen wanneer dit nodig is.

Wie IT als vak uitoefent mag hierin gewoonweg niet achterblijven.”

Al onze certificeringen zijn samengevoegd in één kwaliteitsmanagementsysteem. Zo worden in iedere actie of handeling gegarandeerd alle facetten op het hoogst mogelijke niveau uitgevoerd.

nl_NLNederlands