In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het cruciaal voor bedrijven om voorop te lopen in milieuvriendelijke en sociale verantwoordelijkheid. Protinus zet opnieuw een standaard in de IT-sector door een van de hoogste scores te behalen die ooit door EcoVadis is toegekend, met een indrukwekkende score van 88!

EcoVadis, als één van de grootste en meest vertrouwde aanbieders van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen wereldwijd, erkent hiermee de aanhoudende inspanningen die Protinus levert op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door deze prestatie behoudt ze niet alleen de Platinum-status maar versterkt deze door de score te verbeteren. Dit onderstreept haar vermogen om innovatief en wendbaar te zijn in een snel veranderende wereld.

Vincent Verbiesen, algemeen directeur van Protinus IT, verduidelijkt: “Onze klanten, zowel bestaand als nieuw, verwachten van ons een vooruitstrevende benadering van duurzaamheid. Deze voortreffelijke prestatie binnen de Platinum-status van EcoVadis bewijst dat we niet alleen voldoen aan, maar zelfs de hoogste verwachtingen op dit gebied overtreffen. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat ze samenwerken met een leverancier die echt het verschil maakt.”

Met de score van 88 verstevigt Protinus haar positie als leverancier die klanten het innovatieve vermogen geeft om de snelle ontwikkelingen en eisen op het gebied van MVO te volgen en in te vullen. Verbiesen vervolgt: “Deze erkenning is een bevestiging van de toewijding aan duurzaamheid als onderdeel van ons bedrijfsmodel. We zijn trots op de stappen die we hebben gezet en blijven ons inzetten voor duurzame innovatie.”

nl_NLNederlands