De ondertekening door Jan Nathan Rozendaal, burgemeester van gemeente Elburg, en Vincent Verbiesen, algemeen directeur Protinus IT, vond op 29 november jl. plaats in het gemeentehuis van Elburg. Deze strategische samenwerking stelt gemeente Elburg in staat om dekomende jaren te profiteren van professionele ondersteuning bij bestellingen en administratieve procedures.

 


Rozendaal over deze raamovereenkomst: “De keuze voor Protinus als partner stelt de gemeente Elburg in staat om niet alleen te profiteren van efficiënt licentiebeheer maar ook van onafhankelijk deskundig advies met betrekking tot systeemsoftware. Door dit alles creëren we zo een licentielandschap dat blijvend bij onze organisatie en onze partners past en optimaal is afgestemd op de behoefte, omvang en toekomstvisie van gemeente Elburg.”

De aanbesteding, met een geraamde waarde van 10 miljoen euro, markeert het begin van een langdurige samenwerking van maximaal zeven jaar tussen gemeente Elburg en Protinus.

Algemeen directeur van Protinus, Verbiesen: “We kijken ernaar uit om met gemeente Elburg samen te werken omdat zij net als veel andere gemeenten de ruimte wil hebben om, binnen hun IT omgeving, direct in te kunnen spelen op ontwikkelingen. Protinus biedt die mogelijkheid door het ontsluiten van een zeer groot partnernetwerk van specialisten via één contract. We zijn vanzelfsprekend erg blij dat gemeente Elburg voor ons gekozen heeft en ons daarmee het vertrouwen geeft om bij te dragen aan hun IT-doelstellingen”.

Over de gemeente Elburg
Met meer dan 200 medewerkers en een bevolking van 24.037 inwoners op 1 januari 2023, ligt deze gemeente in het noordoosten van de provincie Gelderland. Elburg als hoofdplaats van de gemeente, is een Hanzestad en ligt aan het Veluwemeer en het Drontermeer.

nl_NLNederlands