Pre-Sourcing

Met Managed Sourcing introduceert Protinus IT een nieuwe, innovatieve manier van IT-sourcing. Of het nu gaat om de concrete behoeftestelling, het selecteren van de juiste leveranciers daarvoor en/ of het contracteren daarvan, onze Pre-Sourcing diensten ondersteunen uw organisatie in het zo efficiënt mogelijk kunnen maken van de juiste keuzes.

Instant Sourcing

Uw IT-behoeften direct concreet kunnen invullen en de producten en diensten direct afnemen? Dat kan nu bij Protinus IT. Via Instant Sourcing ontsluit Protinus IT de portfolio’s van alle gepresourcede leveranciers. We hebben hierin voor u een verdeling gemaakt in de onderdelen Infrastructuur, Human Skills, Practices, alsmede Software, feitelijk alles wat IT omvat. Zonder u vast te leggen zijn alle producten en diensten hier direct beschikbaar en bestelbaar. Zowel online en offline.

Managed Sourcing

Aanvullend op Pre-Sourcing en Instant Sourcing biedt Protinus IT uw organisatie  door middel van alle gewenste rapportages de benodigde informatie om de juiste sturing te kunnen geven aan uw IT-investeringen. Managed Sourcing biedt u hiermee dus de mogelijkheid om op een nieuwe, innovatieve manier om te gaan met IT-sourcing: vrij denken, vrij handelen én altijd volledig “gemanaged”!