Voordelen voor Financieel management

Een gezonde bedrijfsvoering staat of valt met het volledig en betrouwbaar vastleggen van gegevens. Wij begrijpen dan ook dat u als financieel manager hoge eisen stelt aan de kwaliteit van rapportages. Dat u verwacht dat de financiële processen goed zijn ingericht. En dat u complete controle wilt hebben over informatiestromen. Met Managed Sourcing krijgt u instant inzicht in de IT-uitgaven én IT-besparingen van uw organisatie.

Wat levert het u op?

  • Transparantie in financiële bewegingen
  • Continu inzicht in gerealiseerde besparingen
  • Reductie IT-uitgaven door continue concurrentiestelling
  • Geconsolideerd overzicht over alle IT-bestedingen
  • Direct inzicht in alle IT-uitgaven

Besparen

Hoe meer leveranciers, hoe meer rapportages? Als u kiest voor Managed Sourcing wordt belangrijke managementinformatie niet langer gefragmenteerd aangeleverd. Bij Protinus krijgt u één overeenkomst, dus één rapportagetool. Hierdoor hoeft u veel minder tijd te steken in het opstellen en controleren van financiële rapportages. En ziet u sneller en beter waar u kosten kunt besparen.

Consolideren

Door voor uw volledige IT-inkoop één overeenkomst met Protinus te sluiten in plaats van tig contracten met tig leveranciers, vereenvoudigt u de financiële stromen. Facturen worden gebundeld aangeboden, en duidelijk gespecificeerd naar kostenplaats, kostensoort et cetera. Ook digitaal, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw financiële informatie.

Optimaliseren

Het kanaliseren van de informatiestromen stelt u in staat het administratieve en financiële proces rond IT-sourcing volledig te optimaliseren. Door middel van online rapportages bieden we u bovendien instant inzicht in alle IT-uitgaven.

Beheersen

Met behulp van Managed Sourcing combineert u een minimum aan verschillende contracten met een maximum aan transparantie. Het gevolg: ultieme beheersbaarheid op financieel gebied. Protinus biedt u niet alleen inzicht en voorspelbaarheid ten aanzien van contracten, maar ook een enorm scala aan rapportagemogelijkheden.

Maak een afspraak

13 + 5 =

nl_NLNederlands