Voordelen voor Contractmanagement

Betere contracten leiden tot betere processen. En beter contractmanagement leidt tot hogere productiviteit en lagere kosten voor de organisatie. Dat weet u als contractmanager als geen ander. Dus wilt u inzicht en overzicht. Keuzevrijheid en controle. Managed Sourcing stelt u als contractmanager in staat IT-sourcing te optimaliseren.

Wat levert het u op?

  • Meerdere leveranciers onder één contract
  • Ultieme en directe transparantie in één contract
  • Maximale flexibiliteit en vrijheid in leverancierkeuzes
  • Altijd “Best of Breed” bij elke behoefte
  • Doorlopende marktconformiteit door continue concurrentiestelling
  • Oneindige rapportage mogelijkheden

Besparen

Een goed contract afsluiten is één. Maar de scherpe afspraken die u maakt met leveranciers moeten natuurlijk wel worden benut. Met traditioneel contractmanagement lukt dat lang niet altijd. Via Managed Sourcing haalt u dankzij continue concurrentiestelling altijd het onderste uit de kan. 

Consolideren

Via Managed Sourcing brengt u de producten en diensten van verschillende leveranciers onder in één overeenkomst. Wel zo transparant. Het biedt u bovendien de vrijheid om op elk moment over díe middelen te beschikken die het beste aansluiten op de actuele behoeften van uw organisatie. Doordat alle leveranciers door Protinus zijn gepre-sourced, heeft u méér middelen tot uw beschikking, maar hoeft u mínder contracten te managen.

Optimaliseren

Protinus helpt u bij het vereenvoudigen en verbeteren van uw contractmanagement. Dat doen we door de inhoud van uw overeenkomst af te stemmen op de wensen van uw organisatie in plaats van op de voorwaarden van leveranciers. Hierdoor wordt u niet langer beperkt door de bepalingen in uw IT-contracten. Dankzij Pre-Sourcing zijn SLA’s altijd helder, en eenvoudig aan te passen aan uw eigen behoeften.

Beheersen

Via online rapportages heeft u op elk moment inzicht in de door u afgenomen producten en diensten. Met één druk op de knop genereert u een overzicht van al uw contracten, termijnen en SLA’s. En is elke beweging binnen elk contract makkelijk te volgen.

Maak een afspraak

2 + 3 =