Automatiseer systeemkopieën & anonimiseer data in de zorg

Er zijn verschillende redenen om regelmatig een systemkopie te maken van uw productiesystemen. Denk onder meer aan het uitvoeren en testen van upgrades en het refreshen van test omgevingen. Dit proces is in vaak een handmatige tijdrovende klus, is foutgevoelig en vertraagd de performance van test, development en productie systemen. Bijkomende uitdaging is ook nog eens het anonimiseren van uw data zodat er geen gevoelige (patient) gegevens bij de verkeerde mensen terecht komen. Ook met het oog op de AVG wetgeving is dit een kritische factor.

Protinus IT, Redwood en IntraKoop nodigen u van harte uit om op dinsdagmiddag 24 april 2018 deel te nemen aan het seminar ‘Automatiseer systeemkopieën & anonimiseer data in de zorg’. Tijdens deze informatieve middag wordt u door Protinus IT, Redwood en IntraKoop bijgepraat over de mogelijkheden en vertelt Frits Lammers van Gelre Ziekenhuizen hoe zij hun System Copy proces end-to-end hebben geautomatiseerd en hun data hebben geanonimiseerd. Naast de presentaties is er ook voldoende ruimte om te kunnen netwerken met uw collega’s uit de zorg.

Programma 24 april 2018

13.00   Ontvangst / Inloop

13.30   Opening door Protinus IT – Vincent Verbiesen, Algemeen directeur

13.40   Introductie Redwood – Frans Berkvens, Account Executive

13.50   Het Redwood Robotics platform & live demonstratie Redwood RoboSystemCopy – Jeroen Mullink,            Business Consultant

14.30   Pauze

14.45   IntraKoop presentatie – Patrick van Lonkhuijzen, ICT Adviseur

15.00   User case RoboSystemCopy & anonimiseren van data bij Gelre Ziekenhuizen – Frits Lammers, Manager  IT Operations

15.30   Q & A sessie

16.00   Afsluiting met borrel & hapjes

Locatie:   Protinus IT, Waterveste 1, 3992 DM Houten

Doelgroep:  IT Manager, IT Directeur, Test Manager, EPD Manager, Datacenter manager van ziekenhuizen en zorginstellingen.

Over Protinus IT

Protinus IT helpt middelgrote en grote organisaties in zowel de publieke als de private sector om de verwerving en inzet van alles wat IT omvat te optimaliseren via een slimme vorm van IT-sourcing en –contracting: Managed Sourcing.

Over Redwood

Redwood Software versnelt digitale processen en elimineert de kosten die gemoeid zijn met handmatige, repetitieve taken in de organisatie. Wij robotiseren tot wel 100% van een handmatig proces. Sinds de oprichting van Redwood in 1993 hebben wij al meer dan 3000 klanten wereldwijd geholpen om hun bedrijfsprocessen te automatiseren.

Over IntraKoop

Intrakoop is de grootste inkoopcoöperatie van de zorg in Nederland. Zo’n 550 zorgorganisaties met ruim 7.000 locaties maken gebruik van onze diensten en inkoopoplossingen. Met onze kennis van de zorgsector, de leveranciersmarkt en het inkoopproces, helpen we onze leden om hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Zo maken we samen goede zorg betaalbaar.

 

9 + 1 =