Instant Sourcing

De volgende stap naar Managed Sourcing, nadat Pre-Sourcing heeft plaatsgevonden, is Instant Sourcing. Via Instant Sourcing ontsluit Protinus IT de portfolio’s van de door haar gepre-sourcede leveranciers, verdeeld over de kwadranten Infrastructuur, Software, Human Skills en Practices. Zonder u vast te leggen zijn alle producten en diensten hier direct beschikbaar en bestelbaar. Zowel online (itshop.nl) als offline.

Bij Protinus IT heeft u geen verplichtingen meer aan die ene leverancier; dankzij Instant Sourcing heeft u direct toegang tot meerdere leveranciers. U hoeft niet meer te zoeken; de leveranciers zijn reeds voor u geselecteerd! U heeft de vrijheid te kiezen voor die leverancier die u het beste in de markt te bieden heeft en dit tevens tegen een altijd concurrerende en marktconforme prijs. Wij vinden dat u als klant voor “de beste oplossing” moet kunnen kiezen zonder hierbij bloot gesteld te worden aan distributiekanaal conflicten of lock-in gevaren.

Instant Sourcing zorgt ervoor dat er altijd sprake is van concurrentiestelling en van marktconformiteit. Bij elk traject staat Protinus IT voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren tijdens onderhandelingen. Op elk gewenst moment kunnen onze consultants als derde en onafhankelijke partij bij uw onderhandelingsgesprek aanschuiven.  

Wat Instant Sourcing u biedt:

  • Direct toegang tot ‘best of breed’ leveranciers
  • Alle leveranciers gepre-sourced
  • Distributiekanaal onafhankelijkheid
  • Continue concurrentiestelling en marktconformiteit
  • Directe beschikbaarheid (koop, lease en huur)
  • Intensieve hulp bij onderhandelingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting