Benefits management

IT-consolidatie staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Als IT-manager speelt u een cruciale rol in dit proces. Dus bent u altijd op zoek naar de technologie die u daartoe het beste in staat stelt. Ook als bestaande IT-contracten daarvoor onvoldoende vrijheid bieden. Met Managed Sourcing biedt Protinus u als IT-manager de mogelijkheid om uw infrastructuur optimaal te consolideren en wendbaar te houden.

Wat levert het u op?

  • Alle IT-leveranciers direct voor u beschikbaar
  • Flexibiliteit in keuze leverancier (“Best of Breed”)
  • Vrijheid in keuze techniek of oplossing
  • IT blijft schaalbaar en wendbaar

Besparen

Managed Sourcing stelt IT-managers in staat altijd de best passende oplossing kiezen voor de gedefinieerde behoefte, zonder daarbij belemmerd te worden door de beperkingen van lopende contracten. Het resultaat: minder problemen, minder fouten, en een verhoging van het first-time-rightpercentage van projecten. Hierdoor bespaart u tijd. Dus kosten.

Consolideren

Door de permanente beschikbaarheid van de best passende IT-oplossingen, biedt Protinus u de kans om uw IT-infrastructuur optimaal te consolideren. Met Managed Sourcing krijgt u als IT-manager namelijk de vrijheid om voor die producten, diensten, leveranciers en specialisten te kiezen waarmee u technisch en functioneel de beste oplossing kunt realiseren. Zonder dat u de controle of het overzicht verliest.

Optimaliseren

De consolidatie van contracten binnen één overeenkomst met Protinus geeft IT-afdelingen de vrijheid om op elk moment de juiste keuzes te maken. U hoeft geen rekening meer te houden met de beperkingen van contracten, maar kunt volledig denken vanuit de mogelijkheden van de technologie. Infrastructuur, software, human skills, practices… Op alle IT-gebieden zijn de beste leveranciers al gepre-sourced.

Beheersen

De grotere keuzevrijheid die Managed Sourcing u als IT-manager oplevert, gaat niet ten koste van de beheersbaarheid van uw IT-infrastructuur. Integendeel. Doordat producten, diensten en werkzaamheden van verschillende leveranciers binnen één overeenkomst worden gebracht, heeft u juist meer inzicht en overzicht.

Maak een afspraak

5 + 15 =

en_GBEnglish (UK)