Voordelen voor Inkoopmanagement

Goed inkoopbeleid is geen kwestie van eenmalig een voordeeltje behalen, maar een doorlopend proces van aanscherpen en verbeteren. Dat hoeven we u als inkoopmanager niet uit te leggen. Dus wilt u permanent benchmarken. Managed Sourcing stelt u als inkoopmanager in staat om met één aanvraag de hele IT-markt te bereiken, en continue concurrentiestelling te realiseren.

Wat levert het u op?

  • Alle IT-leveranciers direct tot uw beschikking
  • Flexibiliteit in keuze van uw leveranciers (“Best of Breed”)
  • Marktconforme prijzen door continue concurrentiestelling
  • Gelegaliseerde ‘Maverick buying’, afgedekt via Managed Sourcing
  • Alle inkoopinformatie beschikbaar en rapporteerbaar

Besparen

Door de mogelijkheid om IT-leveranciers permanent te benchmarken, behaalt u met behulp van Managed Sourcing blijvend inkoopvoordeel. Zowel binnen uw huidige contracten als bij nieuwe inkoopbeslissingen. U wilt leveranciers blijvend scherp houden? Doordat iedere Insource Partner altijd kan inschrijven op elke aanvraag, is er op offerteniveau sprake van continue concurrentiestelling.

Consolideren

Het consolideren van inkoop levert besparingen op. Maar u wilt natuurlijk wél de vrijheid houden om van leverancier of inkoopkanaal te kunnen switchen. Protinus biedt u vrijheid én overzicht. Alle producten en diensten van verschillende leveranciers binnen één overeenkomst. Terwijl elke offerteaanvraag automatisch bij minimaal drie leveranciers wordt uitgezet. Hierdoor kunt u met één aanvraag desgewenst de hele markt bereiken.

Optimaliseren

Welke IT-behoeften u ook heeft, Protinus heeft de leveranciers al gepre-sourced. Met een toptien per product of dienst. Hierdoor kunt u alle IT-producten en diensten direct inkopen op basis van ‘best of breed’. Managed Sourcing geeft u als inkoopmanager maximale flexibiliteit in het maken van de juiste keuzes.

Beheersen

Doordat inkoopkanalen en leveranciers al zijn gepre-sourced en continu worden gebenchmarkt, wordt inkopen makkelijker en overzichtelijker. Dankzij duidelijke online rapportages krijgt u als inkoopmanager bovendien zicht op ‘Maverick buying’, en is marktconformiteit beter te controleren.

Maak een afspraak

14 + 9 =