Protinus IT behaalt Centric Gold Partnership

Protinus IT behaalt Centric Gold Partnership

Centric heeft Protinus IT de titel van Centric Gold Partner (2021) toegekend. Protinus ontvangt deze partnerstatus als beloning voor een succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar.

Gold status EcoVadis voor Protinus IT

Gold status EcoVadis voor Protinus IT

Protinus IT heeft recentelijk de Gold status voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gekregen van onafhankelijk beoordelaar EcoVadis. Deze status geeft aan dat Protinus IT tot de top 5% van geëvalueerde bedrijven behoort. Vier thema’sOnze Gold status werd...

Protinus IT medewinnaar aanbesteding storage Technische Universiteit Eindhoven

Protinus IT medewinnaar aanbesteding storage Technische Universiteit Eindhoven

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft de Europese aanbesteding voor storage oplossingen gegund aan Protinus IT naast twee andere leveranciers. Protinus IT is daarmee verantwoordelijk voor het vervangen van de huidige storage-omgeving en het migreren van de bestaande data naar de nieuwe storage omgeving voor 1 maart 2021.

Protinus: leiden in innovatie is nu belangrijker dan ooit

Protinus: leiden in innovatie is nu belangrijker dan ooit

Als bedrijven willen leiden in innovatie, moeten ze in staat zijn om in te spelen op nieuwe technologische ontwikkelingen. De mate waarin een bedrijf hiertoe in staat is, is afhankelijk van hun wendbaarheid. Dit wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wijze waarop ze hun IT-infrastructuur ingericht hebben. Maar voor grote organisaties wordt dit voor een groot gedeelte bepaald door de wijze waarop hun contracten zijn afgesloten, aldus Vincent Verbiesen, algemeen directeur Protinus IT.

Downloads

Protinus Brochure

Op IT zijn vele zaken te besparen. De meeste hiervan zien onze klanten al lang. De vraag en uitdaging is hoe je daar komt. Een andere manier van het omgaan met sourcing en vooral het sluiten van contracten is hierin randvoorwaardelijk. Althans, dat vinden wij van Protinus IT vanuit heel veel praktijkervaring. Wij hebben geprobeerd deze nieuwe manier van denken, maar vooral acteren, in deze brochure uit te leggen. Graag lichten we onze visie persoonlijk aan toe.

Op al onze leveringen en diensten zijn de Nederland ICT Voorwaarden van toepassing. De Nederland ICT Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30174840.
Deze voorwaarden kunt u hieronder downloaden.